Laden...

Over ons 


 

RAW

Wat hebben ontdekkingsreiziger Christopher Columbus en Appleoprichter Steve Jobs met Frecious gemeen? Het waren pioniers. De een voer over zee op zoek naar nieuw land, de ander gaf ons mp3-spelers en smartphones. En Frecious? Frecious was in 2011 het eerste bedrijf in Nederland dat slowjuices maakte.

Veel variëren
Variatie vinden we ook belangrijk. Daarom stoppen we niet alleen veel verschillende groente in een flesje, maar ook wat fruit, kiemen, kruiden en specerijen. Ieder jaargetijde hebben we een speciale seizoensmaak: gemaakt met precies die ingrediënten die op dat moment op hun meest smaakvol zijn. Dat maakt Frecious niet alleen gezond, maar ook heel erg lekker.

Al onze ingrediënten zijn 100% biologisch, waardoor het sap niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de natuur.

Screw it!
Alle juices, shots, elixers en soepen maken we met een slowjuicer met dubbele schroefpers. Die vermaalt de ingrediënten -zelfs avocadopitten en pompoen met schil- zoals je kiezen op voedsel kauwen. Op deze manier halen we er zoveel mogelijk gezonde dingen uit.

Alle sappen van Frecious, behalve de kindersmaken, bevatten minstens 70% groenten en minstens acht, vaak bijzondere ingrediënten. Als je dat allemaal in een winkel zou halen, ben je wel even bezig. Eén incabes, een halve venkelknol en zes raapstelen. Frecious stopt die dingen in één flesje en dat is niet alleen super handig, maar ook super lekker.